
Şirketlerin markalaşması ve kurumsallaşması için imzalar atıldı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin markalaşma ve kurumsallaşma alanlarında bilgi ve becerilerini artırarak, bölgesel kalkınma ve dış ticaret kapasitesine doğrudan katkı sağlamayı hedefleyen projenin imzaları atıldı.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında TSO üyeleri için E İhracat, E Ticaret, Markalaşma Eğitimi ve Danışmanlık Projesi protokolü imzalandı.
“ULUSLARARASI PAZARDA REKABET GÜCÜMÜZ ARTACAK”
Protokol programında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak en önemsediğimiz konuların başında eğitim faaliyetleri geliyor. Son 7 yılda pandemi ve depremlere rağmen üyelerimize yönelik 300’ü aşkın eğitim, konferans, seminer ve çalıştaylar gerçekleştirdik. Deprem nedeniyle ara verdiğimiz eğitim çalışmalarını hızlandırıyoruz. Fırat Kalkınma Ajansı ile birlikte yürüteceğimiz projenin protokolünü imzalıyoruz. Proje, üyelerimizin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmayı, kurumsal yapılarını güçlendirmeyi ve markalaşma süreçlerine rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Özellikle ihracat ve ithalat faaliyetlerine henüz başlamamış veya sürdürülebilir hale getirememiş üyelerimiz ile kadın ve genç girişimciler hedeflenmiştir” dedi.
“FKA İLE PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Projeye önemli katkılan sunan FKA ekibine de teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, “Projemizin hayata geçmesinde emeği olan FKA Genel Sekreteri Mehmet Şirin Beye teşekkür ediyorum. Odamızla her daim istişare halinde ve ilimizin kalkınmasına yönelik projelerimize destek oluyor. Kalkınma ajansları kurulduğu günden bu yana illerin kalkınmasına ciddi katkılar sunuyor. TSO olarak biz de FKA ile daima istişare halindeyiz ve üyelerimizle şehrimizin gelişimi için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Genel sekreterimiz nezdinde tüm ekibine katkıları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“TSO İLE İLİMİZİN KALKINMASI İÇİN CİDDİ İŞ BİRLİĞİ HALİNDEYİZ”
FKA Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak da şunları söyledi; “FKA olarak yerel kalkınma ve bölgesel gelişme için faaliyetler yürütüyoruz. Malatya TSO ile ilimizin kalkınması için çok ciddi iş birliği halindeyiz. Malatya KOBİ’leri için E İhracat, E Ticaret ve Markalaşma Eğitimi ve Danışmanlık Projesi ile firmalarımızın küresel pazarda kendilerine yer etmeleri için eğitim desteği sağlıyoruz. Projemiz Malatya’mız için hayırlı olsun.”
Sadıkoğlu ve Budancamanak, yapılan açıklamaların ardından Malatya KOBİ’leri için E İhracat, E Ticaret ve Markalaşma Eğitimi ve Danışmanlık Projesinin protokolünü imzaladılar.
Proje; Malatya’daki KOBİ’lerin dijital ihracat, markalaşma ve kurumsallaşma alanlarında bilgi ve becerilerini artırarak, bölgesel kalkınma ve dış ticaret kapasitesine doğrudan katkı sağlamayı hedefleyen, kapsamlı bir eğitim-danışmanlık girişimidir.
- 18:25 81 İlde Sahte Alkole Yönelik Operasyon
- 18:25 455 Bininci Konut Teslim Ediliyor, Konteyner Dönemi Sona Eriyor
- 18:25 Malatya’da Regaib Kandili Coşkusu
- 18:25 Kaçan Yarış Tayları Facia Yarattı: 8 Tay Telef Oldu
- 18:25 Hakimbey Apartmanı Davasında Karar: 4 Sanığa Hapis, 2 Sanığa Beraat
- 18:25 Başkan Dağ'dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Ali Özgül’den Saha Mesajı: “Emlak Sektörünü Birlikte Güçlendireceğiz”
- 18:25 Koray Karcı’dan Malatya Emlak Sektörüne Güçlü Mesaj: “Sorunları Biliyoruz, Çözüm İçin Geliyoruz”
- 18:25 Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki Satışı Yapılan İşletmelere Sıkı Denetim
- 18:25 Darende’de 2025 Yılında 63 Hasta Helikopter Ambulansla Hayata Tutundu
- 18:14 Otomobili ile Dönerci Salonuna Daldı, O Anlar Kameralara Yansıdı
- 18:13 Regaip Kandilinde Anlamlı Hayır: Malatya’da Gün Boyu Ücretsiz Ekmek Dağıtıldı
- 18:12 Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim Yardımcısı Atandı
- 18:10 Meteorolojik Verilere Göre Soğuk Ve Yağışlı Hava Etkisini Artıracak
- 18:09 AK Parti Malatya Heyetinden Bakan Uraloğlu’na Ulaşım Gündemli Ziyaret
- 18:04 40 Cana Karşılık 15 Yıl: Özpolatlar Sitesi Davasında Karar
- 18:03 Malatya’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 17 Yaşındaki Sürücü Yaralandı
- 18:02 MAGİNDER Başkanı Karademir’in Yaptırdığı Göztepe Taziye Evi Ocak Ayında Hizmete Açılacak
- 17:57 İsmet İnönü Memleketi Malatya’da Törenlerle Anıldı
- 17:54 Ocakta Unutulan Yemek Paniğe Neden Oldu, Güvenlik Güçleri Alarma Geçti
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!