Pozitera ve Xiaomi Güçlerini Birleştirdi
Saha operasyonları ve satış destek hizmetleri alanındaki uzmanlığıyla tanınan Pozitera, teknoloji devi Xiaomi ile 2025 itibarıyla stratejik bir iş birliği başlattı. Pozitera iş birliği kapsamında, Xiaomi’nin saat, telefon, tablet ve kulaklık kategorilerinde satış artırıcı operasyonlar ve tanıtım faaliyetlerini hayata geçirecek.
Pozitera, uzun yıllardır saha operasyonlarındaki uzmanlığı ve perakende sektörüne getirdiği yenilikçi çözümlerle markaların büyüme stratejilerine değer katıyor. Xiaomi ile yapılan bu iş birliği kapsamında; operasyonel süreçler, pazarlama kampanyaları ve satış destek etkinlikleri gibi konularda lider bir rol üstlenerek, tüketici deneyimini iyileştirmeyi ve markanın pazar payını artırmayı hedefliyor.
Pozitera’nın saha uzmanlığı ve bölgesel yönetim stratejileri, Xiaomi’nin global büyüme hedefleriyle doğrudan uyumlu bir yapıya sahip. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde başlayan operasyonlar, yerel pazar dinamiklerine uygun şekilde planlanıyor.
Pozitera ve Xiaomi’nin güçlerini birleştirdiği bu iş birliği, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan bir başarı hikayesine dönüşme potansiyeli taşıyor. Teknoloji tutkunları, 2025 yılından itibaren bu ortaklığın etkilerini daha yakından hissedecek.
Pozitera Hakkında:
Pozitera, Türkiye'nin önde gelen saha operasyonları ve satış destek hizmetleri şirketlerinden biridir. 2007 yılından bu yana, perakende sektörüne yenilikçi çözümler sunarak markaların büyüme stratejilerine katkıda bulunmayı sürdürmektedir. Operasyonel mükemmeliyet, stratejik planlama ve yerel pazar dinamiklerine uyum sağlama konularında uzman olan Pozitera, sektörün en güvenilir iş ortaklarından biri olarak tanınmaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Battalgazi’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Sendika Başkanı Bingöl’den “Hukuksuzluk” İddiası
Başkan Geçit Tecde Mahallesi’nde Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi
Malatya'da Kayısı da Zirai Don Riski Sürüyor mu?
Kış Lastiği Zorunluluğu Sona Eriyor: 15 Nisan Son Gün!
Adıyaman Belediyesi’nden İşgaliye ve Hijyen Denetimi
SON HABERLER
-
12:31Seralar, Yağmur Hasadı ile Su Kaynakları Üzerindeki Baskıyı Azaltıyor
-
11:52Battalgazi’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor
-
11:50Malatya’da 108 Konut İçin Kura Çekimi Bugün Yapılacak
-
11:47Sendika Başkanı Bingöl’den “Hukuksuzluk” İddiası
-
11:45Malatya’da Yünler Ekonomiye Kazandırılıyor
-
11:43Çevreyolunda Korkutan Kaza: Otomobil Refüje Savruldu
-
02:44Başkan Geçit Tecde Mahallesi’nde Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi
PUAN DURUMU
Tüm Fikstür| # | Takım | O | Av | P |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Galatasaray A.ş. | 29 | 45 | 68 |
| 2 | Fenerbahçe A.ş. | 29 | 38 | 66 |
| 3 | Trabzonspor A.ş. | 29 | 25 | 64 |
| 4 | Beşi̇ktaş A.ş. | 29 | 19 | 55 |
| 5 | Göztepe A.ş. | 29 | 10 | 47 |
| Diğer Takımları Gör | ||||
| 13 | Hesap.com Antalyaspor | 29 | -17 | 28 |
| 14 | Kasimpaşa A.ş. | 29 | -13 | 28 |
| 15 | Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ | 29 | -14 | 25 |
| 16 | Zecorner Kayseri̇spor | 29 | -33 | 23 |
| 17 | İkas Eyüpspor | 29 | -23 | 22 |
| 18 | Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük | 29 | -25 | 20 |
Düşüncelerini Paylaş
Henüz yorum yapılmamış
Bu haber hakkında ilk yorumu siz yapmak ister misiniz?