
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleri, Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesindeki çöp evi temizleyerek dezenfekte etti. Evden yedi kamyon çöp çıkartılırken, mahalle sakinleri evin içini ve çevresini temizleyen Yeşilyurt Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Yeşilyurt İlçe sınırlarındaki Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde ikamet eden vatandaşların ihbarı üzerine hareket geçen Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleri, içerisinde yığılan çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelip, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evin etrafında detaylı bir inceleme yapıp, temizlik için resmi prosedürleri yerine getirdi.
Biriktirilen çöplerden dolayı kötü kokuların yayıldığı ve haşerelerin sardığı eve giren Yeşilyurt Belediye personelleri, evin içinin yanı sıra bahçeye atılmış olan kullanılamayacak duruma gelmiş eşyalar ve kıyafetlerle birlikte katı atıkları toplayarak kamyonlara yüklediler. Yedi kamyon çöpün çıkarıldığı ev baştan aşağıya temizlenerek dezenfekte edildi.
Gazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ile mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Prof.Dr.İlhan Geçit başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
Çalışmalara ilişkin bilgiler veren Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli, vatandaşların sağlığını tehdit eden tüm unsurlarla sonuna kadar mücadele ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt’un her noktasının sağlıklı ve temiz olabilmesi için görev ve yetki alanındaki çalışmaları 7/24 yerine getirdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli, “ Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde yaşayan mahalle sakinlerimiz belediyemize başvuru yaparak mahallelerinde bulunan bir evde çöp biriktirilmesi neticesinde kötü kokular yayıldığını, pis koku ve sineklerden dolayı pencerelerini daha açamadıklarına yönelik şikâyette bulundular. Zabıta ve Temizlik İşler Müdürlüğü olarak ta bölgeye gelerek gerekli incelemelerin ardından biriktirilen çöpler, eşyalar, kıyafetler ve atık malzemelerden dolayı insan ve çevre sağlığını tehdit eden buradaki ev ile bahçesinde gerekli çalışmaları yerine getirdik. Uzun bir çalışma neticesinde evin içi ve bahçesinden yedi kamyon çöp çıkarıldı, temizlik personelleri ise genel bir temizlik çalışması yaparak dezenfekte ettiler. İlçemizin her noktasının temiz, düzenli ve sağlıklı olabilmesi için bu yöndeki hizmetlere büyük bir ehemmiyet gösteren aynı zamanda hekim olan Belediye Başkanımız Prof.Dr.İlhan Geçit’in talimatları çerçevesinde çevre ve insan sağlığını tehdit eden unsurlara karşı taviz vermeden, işimizi ciddiyetle sürdürmekteyiz. Belediye Başkanımız halk sağlığının korunmasına yönelik olaylara ivedilikle müdahale etmemiz ve denetimleri yapmamız konusunda bizleri uyarmaktadır, bizlerde bu konuda titiz bir şekilde çalışıyoruz. Bugün ki çöp evin temizlenmesinde emek sarf eden herkese ve mesai arkadaşlarımıza Belediye Başkanımız adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
- 18:25 Büyükşehir Belediyesi Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
- 18:25 Babacan: Yeni adalet sarayı Malatya’ya değer katacak
- 18:25 Malatyalı şehit astsubay Berkay Karaca için Lüleburgaz’da son veda töreni düzenlendi
- 18:25 Hekimhan–Kangal Karayolu Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Geçici Olarak Trafiğe Kapatıldı
- 18:25 Doğanşehir’de Tır Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
- 18:25 Hekimhan–Kangal Karayolu Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Geçici Olarak Trafiğe Kapatıldı
- 18:25 Battalgazi Ve Yeşilyurt’ta İki Ayrı Adreste Şüpheli Ölüm
- 18:25 Gürün–Darende–Malatya Yolu Ulaşıma Açıldı
- 18:25 Kasten Öldürme Olaylarında Yüzde 17,4’lük Düşüş:
- 18:25 Malatya’da Feci Kaza, 18 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti
- 17:51 Başkan Karademir’den Hekimhan İçin “Maden Stratejisi” Vurgusu
- 17:49 Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Sertifikası alan tesislere sertifikaları takdim edildi
- 17:28 Minik Zehra Türkiye Üçüncüsü
- 17:27 Ağbaba’dan Malatyaspor ve Deprem Bölgesine Destek Çağrısı
- 17:25 Arapgir’de 142 Tekerlekli Sandalye İhtiyaç Sahiplerine Teslim Edildi
- 17:23 Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası
- 17:22 Arguvan’da Sosyal Konut Projesi Satışa Çıkıyor
- 17:20 Malatya’da Konut Satışlarında Artış Yaşandı
- 17:19 “Aile Her Şeydir” Projesi Kapsamında Fotoğraf ve Drone Eğitimi Başlıyor
- 17:18 BİLSAM’da “Yeni Çözüm Süreci ve Ana Dinamikleri” Konferansı Düzenlenecek
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |















İlk Yorum Yazan Sen Ol!