
“İstanbulSMD Staj Programı” bu yıl, Samet, Stoneline, ve VitrA firmalarının değerli destekleriyle gerçekleşiyor. Programa katılan öğrencilerin konaklama ihtiyaçları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı- IPA’nın değerli destekleriyle karşılanacak. Programı fon bulma gönüllüsü olarak ArchNetwork destekliyor.
Staj programında bu yıl Türkiye genelinden 19 ilden, 96 öğrenci, 43 İstanbulSMD üyesi ve programı destekleyen mimarlık ofisinde, 1 ay süreyle staj yapacak.
Program kapsamında ayrıca öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sağlamaya yönelik; İstanbul Bilgi Üniversitesi, Salt ve Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi iş birliğiyle etkinlikler ve geziler yer alıyor.
Türkiye’nin önemli yapılarına imza atan İstanbul merkezli serbest mimarlık ofisleri ve yapı sektörünün tüm paydaşlarının desteğiyle 21 yıldır faaliyetlerini sürdüren İstanbul Serbest Mimarlar Derneği- İstanbulSMD, geçen yıl gerçekleşen depremlerin ardından, afet bölgesindeki okulları önceliklendirerek hayata geçirdiği “İstanbulSMD Staj Programı”nı bu yıl Türkiye geneline açarak devam ettiriyor.
İstanbulSMD kuruluş amaçları arasında yer alan “nitelikli çevrenin oluşmasında rol oynayacak” mimar adaylarının, geleceklerine ve mesleki eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçladığı, depremlerden etkilenen ve ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere yönelik Staj Programı’nı, derneğin “toplumsal sosyal sorumluluğu” olarak gerçekleştirmeyi görevi kabul etmektedir. Program, derneğin, kuruluşundan bu yana bütün üyelerini “mimarlığın iyileştirici rolü” odağında buluşturan en geniş katılımlı projesidir.
“İstanbulSMD Staj Programı” bu yıl, Samet, Stoneline ve VitrA firmalarının değerli destekleriyle hayata geçiyor. Programa katılan öğrencilerin konaklama ihtiyaçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı- IPA’nın koordinasyonu ve değerli destekleriyle sağlanıyor. ArchNetwork fon bulma gönüllüsü olarak destek veriyor.
Bu yıl Türkiye genelindeki üniversitelerin mimarlık fakültelerine yaptığı açık duyurunun ardından 19 ilden gelen 96 mimarlık öğrencisinin başvurusunu kabul eden İstanbulSMD, üyesi ve programı destekleyen 43 mimarlık ofisinde staj imkanı sağlayacak. Program kapsamında ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Salt ve Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi işbirliğiyle, katılan öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sağlayacak geziler ve etkinlikler de yer alıyor.
İstanbulSMD Başkanı Ali Hızıroğlu Staj Programı’na dair görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Derneğimiz kuruluş amaçları arasında yer alan “nitelikli çevrenin oluşmasında rol oynayacak” genç meslektaşlarımızın geleceklerine katkıda bulunan, “toplumsal sosyal sorumluluğumuz” gördüğümüz bu programı, üyelerimizden ve diğer tüm paydaşlarımızdan gelen olumlu görüşlerden aldığımız cesaretle kapsamını genişleterek devam ettiriyoruz.Biliyoruz ki depremlerin ülke genelinde açtığı yaraların sarılması uzun yıllar alacak. Geçen yıl dernek olarak “biz neler yapabiliriz?” sorusuyla yola çıktığımız ve paydaşlarımızın değerli destekleriyle hayat bulan bu projenin, bu yıl da devam edebilmesi değerli paydaşlarımızın katkılarıyla mümkün oldu. Bu nedenle programın hayat bulmasını sağlayan başta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Sevilay Uğur Çekim olmak üzere, öğrencilere kapılarını açan mimarlık ofislerine, üniversitelerin ilgili yöneticilerine, maddi manevi destek veren bütün paydaşlarımıza katkıları için gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz”.
- 18:25 Malatya’da 15-23 Kasım Tarihleri Arasında Spor Müsabakaları Başlıyor
- 18:25 Diyabete Dikkat: “Bir Adım Atın, Yarına Sağlıkla Ulaşın”
- 18:25 Valilikten Acil Uyarı: Malatya’da Kuvvetli Yağış Alarmı Verildi
- 18:25 Başkan Geçit, Esnafın Görüş ve Taleplerini Yerinde Değerlendirdi
- 18:25 Yıkık Evde Yaşam Mücadelesi Sonuç Verdi: Hüseyin Amca’ya Yardım Eli Uzandı
- 18:25 Yimpaş Kavşağında Feci Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
- 18:25 Artık Hiçbir Formül Masum Değil: Dermo-Kozmetikte Üç Kırmızı Çizgi Dönemi
- 18:25 Yimpaş Kavşağında Feci Kaza; Ölü ve Yaralılar Var
- 18:25 Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
- 18:25 Asya-Pasifik piyasaları haftayı düşüşle kapattı
- 12:58 Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
- 12:55 Türkiye Hazır Beton Birliğinin 4. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu
- 16:43 Kızılay’dan Evde Bakımda Gönüllü Seferberliği
- 16:40 Malatya’dan 10 Ayda 41 Bin 621 Ton Kuru Kayısı İhracatı: 247 Milyon Dolar Gelir Elde Edildi
- 16:36 Ağbaba: “1000 Gün Geçti Ne Huzurevi Yapıldı, Ne Yaşlılar Geri Gelebildi”
- 14:39 Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir’e Kapsamlı Yol Ve Altyapı Çalışması
- 14:01 7. Sanat Birliği Toplantısı Konyaaltı'nda Büyük İlgi Gördü
- 13:59 Battalgazi Belediyesi Çamurlu Mahallesi’nde Asfalt Yama Çalışması Yaptı
- 13:58 Boğaziçi Teknopark Büyüyor!
- 13:56 Bindal Mahallesi’nde 38 Yıllık İçme Suyu Şebekesi Yenileniyor
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |















İlk Yorum Yazan Sen Ol!