
Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından büyük bir dayanışma örneği sergiliyor. Afet bölgesindeki şehirlerin yeniden yapılanması için beton üretimi stratejik bir öneme sahip. Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği bu büyük yıkımın ardından, inşaat ve imar projeleri hız kazandı. Beton santralleri ve üretim tesisleri, maksimum kapasiteyle çalışarak bölgenin beton ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.
Promax Beton Santralleri, yerli üretim gücüyle afet bölgesindeki beton santrali ihtiyacını karşılamakta öncü konumda. Şirket, yönetim kurulu başkanı İlker Sefa Gencer'in liderliğinde, üretim kapasitesini artırarak deprem bölgesine 100'den fazla tesis kurulumu gerçekleştirdi.
Afet sonrası öncelikli hedeflerinden biri, hızlı ve etkili bir şekilde afet bölgesinde beton santrali kurulumunu sağlamak olan Promax, bu çabalarıyla bölgedeki yeniden yapılanma sürecine güçlü bir destek sunuyor. Yönetim kurulu başkanı İlker Sefa Gencer, konuyla ilgili olarak şunları belirtti: "Ülkemizin zor zamanlarında birlik olmanın önemini bir kez daha gösteriyoruz. Promax olarak, üretim kapasitemizi en üst düzeye çıkararak, afet bölgesinin ihtiyaçlarını gece gündüz demeden karşılamak için çalışıyoruz. Yerli üretimimizle gurur duyuyoruz ve bu süreçte toplumsal sorumluluğumuzun bilincindeyiz."
Promax Beton Santralleri, teknoloji ve yenilikçilikle desteklenen güçlü altyapısıyla, beton üretimi konusunda iç piyasada ve yurtdışında güvenilir bir tercih olarak öne çıkıyor.
ÜRETİM ÖNCELİĞİMİZ: AFET BÖLGELERİNE HİZMET
Promax Beton Santralleri, yerli üretim ağırlıklı bir firma olmasına rağmen son dönemde hem yurt içinde hem de yurtdışında artan beton santrali talepleriyle karşı karşıya. Ancak şirketin önceliği, özellikle afet bölgelerinden gelen taleplere öncelik vermek ve bu bölgelerde hızlı ve etkili bir şekilde beton santralleri kurarak yeniden yapılanma sürecine güçlü bir destek sağlamaktır. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Sefa Gencer, bu konuda şunları söyledi: "Ülkemizde ve dünya genelindeki taleplerin artması bizim için memnuniyet verici ancak Promax olarak önceliğimiz, afet bölgelerinden gelen taleplere odaklanmak ve bu bölgelerdeki yeniden yapılanma sürecine etkin bir şekilde katkı sağlamaktır."
Gencer ayrıca, Promax Beton Santralleri'nin teknik altyapısı ve üretim kapasiteleriyle afet bölgelerine yönelik hizmetlerinin sürekli olarak güçlendirildiğini ve bu süreçte şirketin önceliğinin müşteri memnuniyeti ve toplumsal sorumluluk olduğunu vurguladı.
- 18:25 Malatya’da 15-23 Kasım Tarihleri Arasında Spor Müsabakaları Başlıyor
- 18:25 Diyabete Dikkat: “Bir Adım Atın, Yarına Sağlıkla Ulaşın”
- 18:25 Valilikten Acil Uyarı: Malatya’da Kuvvetli Yağış Alarmı Verildi
- 18:25 Başkan Geçit, Esnafın Görüş ve Taleplerini Yerinde Değerlendirdi
- 18:25 Yıkık Evde Yaşam Mücadelesi Sonuç Verdi: Hüseyin Amca’ya Yardım Eli Uzandı
- 18:25 Yimpaş Kavşağında Feci Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
- 18:25 Artık Hiçbir Formül Masum Değil: Dermo-Kozmetikte Üç Kırmızı Çizgi Dönemi
- 18:25 Yimpaş Kavşağında Feci Kaza; Ölü ve Yaralılar Var
- 18:25 Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
- 18:25 Asya-Pasifik piyasaları haftayı düşüşle kapattı
- 12:58 Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
- 12:55 Türkiye Hazır Beton Birliğinin 4. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu
- 16:43 Kızılay’dan Evde Bakımda Gönüllü Seferberliği
- 16:40 Malatya’dan 10 Ayda 41 Bin 621 Ton Kuru Kayısı İhracatı: 247 Milyon Dolar Gelir Elde Edildi
- 16:36 Ağbaba: “1000 Gün Geçti Ne Huzurevi Yapıldı, Ne Yaşlılar Geri Gelebildi”
- 14:39 Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir’e Kapsamlı Yol Ve Altyapı Çalışması
- 14:01 7. Sanat Birliği Toplantısı Konyaaltı'nda Büyük İlgi Gördü
- 13:59 Battalgazi Belediyesi Çamurlu Mahallesi’nde Asfalt Yama Çalışması Yaptı
- 13:58 Boğaziçi Teknopark Büyüyor!
- 13:56 Bindal Mahallesi’nde 38 Yıllık İçme Suyu Şebekesi Yenileniyor
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |















İlk Yorum Yazan Sen Ol!