Malatya Muhabir
Reklam Alanı
16 Şubat 2026 22:23 15 Nis 05:27

Büyükşehir Belediyesporlu Sporcularla Bir Araya Gelen Başkan Er: Malatya'nın Her Bölgesinde Spor tesisi olacak

BBüyükşehir Belediyesporlu Sporcularla Bir Araya Gelen Başkan Er: Malatya'nın Her Bölgesinde Spor tesisi olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde Para Yüzme, Taekwondo, Wushu Kung Fu branşlarında katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda derece yapan sporcuları makamında kabul etti. Eşi Sevgi Er ile birlikte sporcularla yakından ilgilenen Başkan Sami Er, Malatya’nın her bölgesine spor tesisleri inşa ettiklerini söyledi. 
Wushu Kung Fu branşında Edirne’de düzenlenen Balkan şampiyonasında birinci olan Eda Nur Yıldırım, Melisa Gelmez ve Yasemin Gündüz, aynı şampiyonada ikinci olan Esra Yıldırım ve Zeynep Emre ile üçüncü olan Hanım Sude Ekici, Elif Azra Karaduman, Feyza Nur Caniş ve Berrak Duru Dolanbay, Alanya'da düzenlenen Doğu Grubu Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 78 kiloda birinci olarak kürsüye çıkan Osman Emre Yağlı, Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda üçüncü, Uluslararası Open Taekwondo Şampiyonası’nda ise yedinci olan Ali Karadoğan ile Okullar Arası Para Yüzme Türkiye Şampiyonu Kayra Mutlu Yıldız, aynı şampiyonada ikinci olan Muhammed Atıf Can Yılmaz ve Elif Su Coşut Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti. 
BAŞKAN ER SPORCULARI BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ
Ziyarette kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Er, Malatya'da birçok tesis yaptıklarını ifade ederek, "Şehrimize 6 tane büyük spor tesisi inşa ediyoruz. Bu tesislerin içinde yarı olimpik yüzme havuz da yer alıyor. Aynı zamanda şehrin her tarafına yayılacak olan kapalı futbol, voleybol ve basketbol sahaları yapıyoruz. Malatya'yı spor şehri yapma hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Onlarca spor tesisi yapıyoruz. Malatya'nın her bölgesinde spor tesisi olacak. 'Malatya'yı spor ve kütüphaneler şehri yapacağız' dememizdeki amaç gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak. Biz, gençlerimizin sporla ilgilenmelerini sağlayıp, kütüphanelere yönlendirmek istiyoruz" dedi.
Antrenör ve sporular ise spora ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Er'e teşekkür etti. 
Başkan Er, ziyaretin anısına sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkında ilk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Reklam Alanı

PUAN DURUMU

Tüm Fikstür
# Takım O Av P
1 Galatasaray A.ş. 30 46 71
2 Fenerbahçe A.ş. 30 38 67
3 Trabzonspor A.ş. 30 25 65
4 Beşi̇ktaş A.ş. 30 18 55
5 Göztepe A.ş. 30 10 48
Diğer Takımları Gör
13 Hesap.com Antalyaspor 30 -19 28
14 Kasimpaşa A.ş. 30 -12 31
15 Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ 30 -15 25
16 Zecorner Kayseri̇spor 29 -33 23
17 İkas Eyüpspor 30 -22 25
18 Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük 30 -26 20
Reklam Alanı

HAVA DURUMU

MALATYA
13°C
Hafif Sağanak Yağışlı
Reklam Alanı

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Reklam Alanı

Sıradaki haber yükleniyor...

Reklam