Malatya Muhabir
Reklam Alanı
30 Aralık 2025 18:50 15 Nis 05:25

Büyük Birlik Partisi BBP Terörle Mücadelede Taviz İstemiyor

Büyük Birlik Partisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu İlleri Koordinatörü A. Vahap Karaman ve Malatya İl Başkanı Yüksel Duman yaptıkları basın açıklaması ile hükümetin terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürmesi gerektiğini vurgulayarak, mücadelede taviz v

Büyük Birlik Partisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu İlleri Koordinatörü A. Vahap Karaman ve Malatya İl Başkanı Yüksel Duman yaptıkları basın açıklaması ile hükümetin terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürmesi gerektiğini vurgulayarak, mücadelede taviz verilmemesini istediler.

Büyük Birlik Partisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu İlleri Koordinatörü A. Vahap Karaman açıklamasında, güvenlik güçlerince yürütülen operasyonların Türkiye’nin huzur ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Karaman, DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı tavizsiz bir duruş sergilenmesi gerektiğini ifade etti.

Operasyonlara yönelik bazı eleştirileri de değerlendiren Karaman, bu tür yaklaşımların doğru olmadığını belirterek, devletin terörle mücadelesinin tartışma konusu yapılamayacağını dile getirdi. Karaman, güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

A. Vahap Karaman, açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Yüksel Duman ise yaptığı açıklamada, Malatya’da güvenlik güçlerince yürütülen ve çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı DEAŞ operasyonunun ardından kamuoyunda yapılan bazı açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirten Yüksel Duman, devletin terörle mücadelesinin tartışma konusu yapılamayacağını vurguladı.

“DEAŞ gibi insanlık düşmanı bir terör örgütüne karşı yapılan her operasyon, milletimizin huzuru ve devletimizin bekası için atılmış hayati bir adımdır” diyen Duman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin birliğini, dirliğini ve vatandaşlarımızın güvenliğini hedef alan hiçbir terör örgütüne müsamaha gösterilemez. DEAŞ başta olmak üzere, ismi ve ideolojisi ne olursa olsun tüm terör yapılanmalarına karşı yürütülen bu mücadele, siyasi hesaplara kurban edilemeyecek kadar ciddidir.”

Operasyonlara yönelik eleştirilerin terör örgütlerine cesaret verdiğini ifade eden Duman, güvenlik güçlerinin fedakârlıkla görev yaptığını belirterek, “Kahraman emniyet ve istihbarat birimlerimiz, büyük bir özveriyle sahada görev yapmaktadır. Bu mücadeleyi sulandırmaya çalışan her yaklaşım, dolaylı olarak terör örgütlerine hizmet eder” dedi.

Terörle mücadelenin yalnızca güvenlik güçlerinin değil, toplumun tüm kesimlerinin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çeken Duman, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Duman, “Bugün sağduyu zamanı, bugün devletimizin yanında saf tutma zamanıdır. Terörle mücadelede net duruş sergilemek, milli bir görevdir” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının sonunda vatandaşlara da çağrıda bulunan Yüksel Duman, provokatif söylemlere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, “Milletimizin ferasetiyle bu tür oyunların farkında olduğuna inanıyorum. Terörle mücadelede devletimizin kararlılığı tamdır ve bu kararlılık sonuna kadar sürecektir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkında ilk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Reklam Alanı

PUAN DURUMU

Tüm Fikstür
# Takım O Av P
1 Galatasaray A.ş. 29 45 68
2 Fenerbahçe A.ş. 29 38 66
3 Trabzonspor A.ş. 29 25 64
4 Beşi̇ktaş A.ş. 29 19 55
5 Göztepe A.ş. 29 10 47
Diğer Takımları Gör
13 Hesap.com Antalyaspor 29 -17 28
14 Kasimpaşa A.ş. 29 -13 28
15 Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ 29 -14 25
16 Zecorner Kayseri̇spor 29 -33 23
17 İkas Eyüpspor 29 -23 22
18 Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük 29 -25 20
Reklam Alanı

HAVA DURUMU

MALATYA
21°C
Kapalı
Reklam Alanı

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Reklam Alanı

Sıradaki haber yükleniyor...

Reklam