Malatya Muhabir
Reklam Alanı
01 Şubat 2026 20:50 15 Nis 05:26

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

“ Kardeşliğin Arttığı Müstesna Bir Geceyi İdrak Edeceğiz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Malatyalıların ve tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Er, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Berat Kandili; affın, arınmanın, gönüllerin yumuşadığı, kırgınlıkların yerini kardeşliğin aldığı müstesna bir gecedir. Bu mübarek gecenin; dualarımızın kabulüne, kalplerimizin ferahlamasına, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu mübarek gecede Malatya’mız için, ülkemiz için ve tüm İslam âlemi için daha aydınlık yarınlar niyaz ediyorum. Rabbim bizlere sabır, metanet ve dayanışma ruhu nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin sağlık, huzur, esenlik ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum”

Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkında ilk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Reklam Alanı

PUAN DURUMU

Tüm Fikstür
# Takım O Av P
1 Galatasaray A.ş. 30 46 71
2 Fenerbahçe A.ş. 30 38 67
3 Trabzonspor A.ş. 30 25 65
4 Beşi̇ktaş A.ş. 30 18 55
5 Göztepe A.ş. 30 10 48
Diğer Takımları Gör
13 Hesap.com Antalyaspor 30 -19 28
14 Kasimpaşa A.ş. 30 -12 31
15 Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ 30 -15 25
16 Zecorner Kayseri̇spor 29 -33 23
17 İkas Eyüpspor 30 -22 25
18 Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük 30 -26 20
Reklam Alanı

HAVA DURUMU

MALATYA
13°C
Hafif Sağanak Yağışlı
Reklam Alanı

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Reklam Alanı

Sıradaki haber yükleniyor...

Reklam